Ga direct naar de inhoud
FIOD Belastingdienst, onderdeel van de Rijksoverheid - Naar de homepagina

Vacature werkstudent inventarisatie mandaten

9 juli 2021 16:51

Standplaats/regio: Utrecht (i.v.m. Corona ook deels vanuit huis)
Vakgebied: Juridisch
Uren per week: 16 (flexibel)
Niveau: WO
Periode: een jaar
Reageren voor:
Dienstverband: Tijdelijk

Salaris: schaal 8, trede 0 (€ 2623,34 bruto bij een volledige werkweek)

Omschrijving bijbaanopdracht

Je komt te werken binnen de afdeling juridische zaken van het team Vaktechniek & Opsporing. Het team Vaktechniek & Opsporing houdt zich onder meer bezig met de juridische vraagstukken rondom de opsporing, de verspreiding van kennis binnen de organisatie en verschillende projecten met betrekking tot nieuwe opsporingstechnieken voor de organisatie. Er wordt veel samengewerkt met de afdeling beleid en ketenpartners. Binnen Vaktechtniek & Opsporing is de afdeling juridische zaken onder meer verantwoordelijk voor de behandeling van klachten, schadeverzoeken, vragen over privacy en gegevensuitwisseling vanuit de organisatie, Wpg-, AVG- en Wob verzoeken.

De afdeling juridische zaken is op zoek naar een werkstudent die zich snel de materie en relevante wetgeving eigen kan maken. Die student is daardoor snel zelfstandig inzetbaar. We zoeken iemand die de operationele mandaten voor het DirectieTeam van de FIOD in kaart brengt, zodat voor elke tekenbevoegdheid bekend is wie waarvoor mag tekenen.

We bieden een werkplek waar je veel kunt leren over de opsporing, de FIOD, het strafrecht, privacywetgeving en hoe dit zich tot elkaar verhoudt.

Functie-eisen

  • Je bent ver gevorderd in een juridische wo–opleiding.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.
  • Je hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Bij voorkeur ervaring met bestuursrecht en/of strafrecht.

Bijzonderheden / details

Voor deze bijbaan kijken we - door middel van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) - of je integer bent.

Procedure

Is deze bijbaan jouw kans om unieke kennis en ervaring op te doen? Stuur dan een overtuigende motivatiebrief samen met je CV op naar E. Franken (e.franken@belastingdienst.nl) of T.J.H. Smits (tjh.smits@belastingdienst.nl), onder vermelding van: vacature werkstudent.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon

Voor meer informatie over deze bijbaan kan je contact opnemen met E. Franken (06 – 1860 7042) of T.J.H. Smits (06 – 1860 2581).

Geheimhoudingsverklaring

Een geheimhoudingsverklaring zal moeten worden getekend.